Comencem a pensar en les vacances?

Creiem que les vacances són molt importants per tots, per això des del Club Llevant ja estem organitzant una setmana de vacances amb suport per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Una setmana de vacances on descobrir llocs nous, gaudir de les amistats, aprendre coses noves i desconectar de les rutines. L’únic que diferencien les vacances del Club Llevant d’altres vacances són que les guien uns monitors genials que donen suport a les persones amb discapacitat intel·lectual segons els calgui.

Hem organitzat tres grups de vacances amb tres destins diferents. Els grups aniran a Blanes, Santa Susana i Andorra, tots ells destins molt interessants on podran gaudir d’excursions, piscina, aventura i relax. Les persones que necessiten un suport extens i generalitzat marxaran a Blanes amb un monitor per cada 1 o 2 usuaris. Aquells que necessiten suport limitat viatjaran a Santa Susana amb un monitor per cada 4 o 5 usuaris. I els qui només necessiten suport intermitent aniran fins Andorra.

Ja hem obert les inscripcions per tots els qui volgueu gaudir de les nostres vacances. La distribució dels grups segons necessitats de suport la realitza l’equip del Club Llevant. En cas de nous participants es obligatori fer una entrevista prèvia amb l’usuari. L’edat mínima son 18 anys i amb un mínim de 33% de discapacitat. Per a més informació podeu trucar-nos al 93846304

Aquí podeu descarregar-vos el full d’inscripció i la fitxa mèdica i d’autorització.

I, vosaltres? on voleu anar de vacances?