la nostra sala multisensorial pot encendre molts somriures si tu ens ajudes a il·luminar-la

25 euros

una donació de 25 € ens ajuda a pagar els monitors necessaris per una sessió de sala multisensorial per a persones amb discapacitat intel·lectual de necessitat de suport generalitzat

encenem somriures

amb les sessions multisensorials podem aconseguir millores d’estat general i felicitat en les persones receptores

12 persones

volem que dos grups de 6 persones amb discapacitat intel·lectual de necessitat de suport generalitzat  puguin fer ús de la nostra sala multisensorial al llarg de tot un any

Un somriure és la millor manera d’expressar que ens trobem bé i estem satisfets amb el nostre entorn. Però hi ha persones a les qui costa molt fer somriure, per les seves dificultats en relacionar-s’hi. Una bona manera d’obrir-se al món i ajudar-los a millorar la seva qualitat de vida són les teràpies que es poden fer  en una sala multisensorial.

Una sala multisensorial o snoezelen és un espai  on tocar, sentir,  olorar… Un espai que permet la completa estimulació de tots els sentits. Mitjançant la llum, les olors, la música es pot crear un entorn de calma, i quan  tot és calma l’entorn ens convida. Gràcies a aquesta estimulació guiada, focalitzada i d’intensitat controlada es poden aconseguir  millores significatives per tothom, i sobretot en qui més ho necessita, com les persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitat de suport generalitzat.

Diversos estudis demostren que l’ús d’una sala  multisensorial pot tenir molts avantatges per a persones que no reaccionen gairebé amb res, com les persones amb discapacitat intel·lectual amb un nivell de suport generalitzat.  Després d’un treball en un espai snoezelen presenten menys freqüència de conductes disruptives i autoagressives, el nivell de motivació és més elevat i la persona està més activa i amb interès pel món que l’envolta.

És per tot això que des d’Aspanin volem oferir un any de sessions a la nostra sala multisensorial per a dos grups de 6 persones amb discapacitat intel·lectual de necessitat de suport generalitzat.

Per il·luminar somriures amb l’encesa dels llums d’una sala necessitem 1.175€.

Uns diners que serviran per contractar els  monitors especialitzats necessaris per un any de sessions de sala multisensorial per a dos grups de persones amb discapacitat intel·lectual amb suport generalitzat i pocs recursos per poder realitzar-les.

Si vols ajudar-nos a il·luminar somriures, col·labora.